< Tilbake til oversikten

Mandelmasse, hva kan jeg bruke den til?

#1

Caprifolium sa for siden:

Jeg har laget mandelmelk til bruk i smoothie for å teste det, og sitter igjen med mye "fuktig" mandelmasse. Har lest at jeg kan tørke den i ovnen til mandelmel, men det gidder jeg ikke nå. Har mer lyst til å bruke det i matlaging, og lurer på om noen har noen forslag?

Jeg har allerede tenkt på å prøve den i Karins "Mitt aller beste brød", og kanskje lage fler gulrot og nøttemuffins, men har fortsatt masse igjen og trenger tips!! Har du et?:p


#2

smgj sa for siden:

Du kan blande den med smør, kanel og sukrin/honning og fylle i et uthulet eple, steke på 225 grader til det er mørt den dagen du skeier ut... Jevn ut næringsskjevheten med en "dæsj" vaniljekesam eller rømme med litt smaksatt stevia.

Eller lage lavkarbomarsipan.


#3

Zincite sa for siden:

Mandelgrøt, jeg har laget både med fløte og med rømme - med omtrent denne fremgangsmåten, men med kanel på :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.