Zenitra sa for siden:
Jeg har så langt i mitt nye kosthold bakt to lavkarbo brød. Det siste jeg laget var så mye transmak av at jeg brakk meg! Jeg kastet hele brødet, og resten av dagen var jeg så kvalm at det var en utfordring å få noe ned i det hele tatt. Men, hva tror dere lager denne vemmelige bismaken? Jeg hadde hele linfrø, knuste linfrø, soyamel, 7 egg, solsikkekjerner, og fiberhusk. Er det knuste linfrø som lager denne smaken, eller kanskje soyamel?
Det andre brødet jeg laget var også linfrø i, men ikke soyamel. Det var også "bare" 4 egg i dette brødet. Smakte egentlig ingenting, men med mye godt pålegg så går det helt greit
Skulle så gjerne prøvd ut flere brød, men etter det grusomme brødet (luktet i hele huset!), er jeg noe skeptisk til å sette i gang
Noen som vet hvilken bismak jeg mener, og hva det evt. skyldes? Trenger virkelig noen gode brødbakeråd!