Er ute etter de beste måtene å bruke denne på :)
Nå har jeg spist blomkål, brokkoli og hodekål i 3 mnd og er lutalei rett og slett!
Vi har også laget blomkålmos med stort hell og jeg har laget "røstpoteter" med ost og sellerirot.
Men nå er jeg helt tom for ost her, og jeg har IKKE lyst på blombrokål til middag...:o
Sellerirot frites? Skjær den i staver og brun i panne med godt smør og krydder (salt og pepper eller grillkrydder...?). Etterstek i et ovnsbrett i ovnen. Kan spises slik de er eller med saus eller dip. Blir ikke helt sprø, men gode likevel - synes jeg.
Kremet sellerisuppe er bare fantastisk. Hvis du bruker alprosoya- melka usøtet har du både god smak og nesten ikke kh. seff må du ha godt med fløte oppi også.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.