Bik sa for siden:
Har brukt ei oppskrift jeg fant på nett, og forandret litt på den. Syns den ble veldig god :hungry:
Lørdagspizza
3 egg
150 g rømme
20 g linfrø
20 g kruska kli
80 gram malte mandler
1 ts bakepulver
1,5 ts fiberhusk
1/2 ts salt
1 ts sukrin(eller annet søtstoff)
Bland sammen egg og rømme. Tilsett det tørre og bland godt. La svelle i 5 min.
fordel utover på ei bakepapirkledd stekeplate.
Forstek i 10 min på 200 grader.
Stek en pk kjøttdeig, bland i 3-4 ss tomatpure. Ha i litt hvitløsalt, tavcokrudder og litt pizzakrydder etter smak.
Bland i en liten boks champignon, litt rød paprika ( ca 4 skiver).
Ha fyllet på den forstekte bunnen, ha over ost og stek i 15-20 min til.
Hele pizzaen inneholder 16,7 karber. Det ble 8 store stykker av denne, og dermed bare ca 2 karber i hvert stykke.
:p