Pruttilutt sa for siden:
Revidert oppskrit funnet her inne, gjort den mer fettrik og karbofattig.
Fremgangsmåte, bilder og næringsinnhold godt beskrevet her
Håper det smaker :rolleyes:
Pruttilutt sa for siden:
Revidert oppskrit funnet her inne, gjort den mer fettrik og karbofattig.
Fremgangsmåte, bilder og næringsinnhold godt beskrevet her
Håper det smaker :rolleyes:
frøken sa for siden:
kommer ikke inn på linken...
Pruttilutt sa for siden:
Ordnet!
Gerd sa for siden:
Vennligst post hele oppskrifta her, gjerne med link i tillegg.
I henhold til forumregler: forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=45196
Gerd :)
Pruttilutt sa for siden:
Bunn:
4 eggehviter
1 dl sukrin
1 dl sukrinmelis
250 gram peanøtter (her brukt Salte Peanøtter fra Coop)
Fyll:
4 eggeplommer
4 ss sukrinmelis
2 ss Regia kakaopulver
100 gram smør
1 ts kaffepulver / 2 ss kaffe
3 dl fløte (piskes til krem separat)
Fremgangsmåte:
Eggehviten og søtningsstoffene stivpiskes i 10 minutter.
Hell i peanøttene (du kan knuse dem om du vil, men det var greit å ha hele biter også) og rør forsiktig med slikkepotten til det blir en masse.
Dette har du i en springform (24 cm dia) som er sprayet. 180°C i 35 minutter. OBS: Ikke bakepapir!
Kaken må avkjøles før du har på krem og fyll, så mens den stod på benken lagde jeg eggedosis av plommene og sukrinmelisen. Smøret smeltes sammen med kaffe og kakaopulver. Når eggedosisen tilsettes vendes alt sammen og du ser selv om du vil ha den tykkere – i så fall kan du kjøre på med sukrinmelis. Jeg lagde min litt tykk.
Fløten piskes til krem og has på den nå litt avkjølte kakebunn. Sjokoladefyllet helles på etterpå. Pyntet med peanøtter.
Denne fikk føtter å løpe på! Næringsinnholdet er regnet med 16 kakestykker.
Veggpryd sa for siden:
Denne skal jeg definitivt prøve! :) Ser kjempegod ut.
blingbling sa for siden:
mmmmmmm.. Denne fristet meg sånn at nå står bunnen i ovnen... sikkle
Og resten er klart til å røres sammen... dobbelt sikkle
Ha en fin søndag! :p
Pruttilutt sa for siden:
Blir spennende å høre hva du synes! Fått blandede tilbakemeldinger via bloggen, men ingen kan like alt ;)
Fikk svææært lyst på å bake den i dag og, men er fri for både sukrin og peanøtter. Får ta det til uken :) Håper den faller i smak :)
Ha en finfin søndag du også :)
Bik sa for siden:
Er fri for sukrinmelis. Kan jeg kanskje bruke sukrin og splenda? Evt stevia?
Pruttilutt sa for siden:
Det kan du selvfølgelig prøve :) Ev. bare bruke sukrin :)
Hamster59 sa for siden:
Denne settes opp på "må prøves-lista".
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.