< Tilbake til oversikten

Hjelp, gratinerte grønnsaker?

#1

Lulla84 sa for siden:

Skal steke kjøttpølser å tenkte å ha gratinerte brokkoli og blomkål ved siden av, eller evnt noe annet lurt. Trenger oppskrift.


#2

koko75 sa for siden:

Jeg har ingen oppskrift, men bruker å koke brokkoli/blomkål/sellerirot i fløte/CF e.l. noen minutter først. Slenger så alt i en ildfast form og river over ost. Har ovnen på 200-220 grader og tar ut når osten er gylden.

I dag skal jeg forresten prøve en tilsvarende variant med kun blomkål og ha fiskeboller oppi. Var litt skrantent i skapet her, så får ta det man har. :)


#3

Lulla84 sa for siden:

takk for svar :)


#4

koko75 sa for siden:

I tilfelle noen skulle bli fristet til å slenge i noen fiskeboller i fremtiden vil jeg ikke anbefale det veldig varmt. Noen av det dårligste jeg har laget på lenge faktisk. ;) Mulig det var osten. Slengte oppi litt ulike osterester.



#6

Lulla84 sa for siden:

Takk :D Ja jeg er litt tom der som oftes :p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.