Aud Jorun sa for siden:
Vet dere at det er forholdsvis lite karber i Softis fra Diplomis :D
www.diett.no/index.php?nutrient_row=carbs
Aud Jorun sa for siden:
Vet dere at det er forholdsvis lite karber i Softis fra Diplomis :D
www.diett.no/index.php?nutrient_row=carbs
Tula sa for siden:
Hmmm... Syntes ikke 23g pr 100g er så lite jeg.
Veldig mye is som ligger på omtrent dette...
nellie sa for siden:
Ganske vanlig for is, ja:)
arnakristin sa for siden:
Hei,
En god del av oss bryr oss også om hvor kh kommer fra og men 23 kh pr 100 g så regner jeg med at isen er tilsatt sukker, noe som for svær mange av oss er totalt utelukket…
Aud Jorun sa for siden:
Det ble 15,75 i en porsjon da. Det går jo om en er litt snopsjuk. :o
Det hender eg tar med ein softis i staden får eit måltid. Går ned i vekt likevel, så den kosen vil eg ha.
Eg prøvde å lage is med sukrin og da gjekk eg opp i vekt. Så eg lit ikkje på at den ikkje påverkar vekta.
Tula sa for siden:
Om du bruker diett.no for å regne karber, så må du velge Softis-Mix, frossen om det er is du kjøper på Narvesen, kafeer, iskiosker o.l Det er den blå, frosne kartongen de bruker i ismaskiner fra Diplom-is, og den har 23g karbo pr 100g.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.