< Tilbake til oversikten

Softis


#2

Tula sa for siden:

Hmmm... Syntes ikke 23g pr 100g er så lite jeg.
Veldig mye is som ligger på omtrent dette...


#3

nellie sa for siden:

Ganske vanlig for is, ja:)


#4

arnakristin sa for siden:

Hei,
En god del av oss bryr oss også om hvor kh kommer fra og men 23 kh pr 100 g så regner jeg med at isen er tilsatt sukker, noe som for svær mange av oss er totalt utelukket…


#5

Aud Jorun sa for siden:

Det ble 15,75 i en porsjon da. Det går jo om en er litt snopsjuk. :o
Det hender eg tar med ein softis i staden får eit måltid. Går ned i vekt likevel, så den kosen vil eg ha.
Eg prøvde å lage is med sukrin og da gjekk eg opp i vekt. Så eg lit ikkje på at den ikkje påverkar vekta.


#6

Tula sa for siden:

Om du bruker diett.no for å regne karber, så må du velge Softis-Mix, frossen om det er is du kjøper på Narvesen, kafeer, iskiosker o.l Det er den blå, frosne kartongen de bruker i ismaskiner fra Diplom-is, og den har 23g karbo pr 100g.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.