Jeg ønsker å lage ostekake med gele (i fyllet) av ekte bringebær
Så er spørsmålet: Hvordan lager jeg bringebærgele fra bunnen av, av ekte bringebær? (Den må vel være konsentrert siden den skal i ostekaken)
Dvs: hvor mye bringebær, (må bæra siles?) hvor mye vann og hvor mye gelatin.
Jeg prøvde å lage, men det ble ikke vellykket.
Så om noen har noen tips, setter jeg veldig pris på det.
Orker ikke mere ostekake av sukkerfri gele fra butikken, da den smaker kunstig.
Nå husker jeg ikke forholda mellom vann, bær og gelantin, men det finner du på den bloggen som er nevnt ovenfor.
Jeg har ihvertfall laga flere ostekaker med bringebær og jordbær(jeg tar 50/50, for da får man litt søtsmak fra jordbæra og den syrlige smaken fra br.bæra) kjempegodt!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.