< Tilbake til oversikten

Pølsegrateng med blomkålpurè (bilder)

#1

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

Ah! Flashback til yngre dager da mamma lagde pølsegrateng i potetmos og masse ost over. Mmmm.. skikkelig kose-seg-i-sofaen-mens-regnet-plasker-ute-mumse-mat :)

Start med å dele blomkålen i biter. Ha litt olje i pannen, og varm blomkålen forsiktig. Stek lett med hvitløk og sjalottløk. Når blomkålen har mistet litt fuktighet heller du på fløte og lar det hele koke til blomkålen er ordentlig mør. Når blomkålen er mør, ha i litt smør, og kjør det hele til puré med en blender eller en stavmikser. Smak til med salt og pepper.

Del pølsene og vårløken i biter. Stek pølsene. Smør en ildfastform og hell blomkålpureèn oppi denne. Strø over vårløken og pølsebitene. Dynk med ost, og sett i ovnen på 225 grader til osten har smeltet, cirka 15 minutter.


#2

HighFive sa for siden:

Det så godt ut :)



#4

FrkMarge sa for siden:

Det var et vanvittig stoooooort bilde:eek:
Men maten så god ut da:)


#5

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

Haha, jeg vet! Jeg limer inn urlen på bildene fra bloggen min, og aner ikke hvordan jeg skal få det mindre. Hjeeeeeelp.. :eek: hehe. Men maten var god :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.