Mhira sa for siden:
Gubben kom hjem med 15 kartonger egg som straks går ut på dato:cool: Hva kan jeg lage som kan fryses??
Mhira sa for siden:
Gubben kom hjem med 15 kartonger egg som straks går ut på dato:cool: Hva kan jeg lage som kan fryses??
smgj sa for siden:
Egg kan slås i boks (husk å merke boksen hvor mange egg det er) og fryses. Fint med 1-2 egg i ponår man skal lage stekt egg eller eggrøre f.eks. Frossne egg kan fint brukes til baking.
Og... de holder seg gjerne ca 1 måned over dato i kjøleskapet. :)
Gerd sa for siden:
Viss du kakker eggene et og et i en lite pose, kan du fryse de :)
Tines da i kjøleskap og brukes som man ønsker :ja:
Ellers så kan du lage store omeletter og fryse ned i biter:
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=23355&highlight=karbomelett
Eller "allt i ett" muffinser:
forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=327&pictureid=2669
Zincite sa for siden:
Og norske egg tåler å stå lenger enn det som står på datostempling, så du trenger ikke fryse alle :)
Pga EU/EØS regler stemples de nå med 28 dager - pga salmonellafare i andre land - tidligere var de holdbare i 45 dager :)
[font=Comic Sans MS][/font]
Leste visst litt fort - så ikke at det alt var nevnt :)
eggedoziz sa for siden:
Det er sykt mye du kan lage med egg! For mitt inntrykk av lavkarbo så langt er at det meste faktisk består av egg, haha.
Jeg foreslår - ostepletter, frokostmuffinser(som en omelett bare i muffinsform), pizzabunn, omeletter, hamburgerbrød, listen er laaaang!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.