< Tilbake til oversikten

Egg i bøtter og spann

#1

Mhira sa for siden:

Gubben kom hjem med 15 kartonger egg som straks går ut på dato:cool: Hva kan jeg lage som kan fryses??


#2

smgj sa for siden:

Egg kan slås i boks (husk å merke boksen hvor mange egg det er) og fryses. Fint med 1-2 egg i ponår man skal lage stekt egg eller eggrøre f.eks. Frossne egg kan fint brukes til baking.

Og... de holder seg gjerne ca 1 måned over dato i kjøleskapet. :)



#4

Zincite sa for siden:

Og norske egg tåler å stå lenger enn det som står på datostempling, så du trenger ikke fryse alle :)
Pga EU/EØS regler stemples de nå med 28 dager - pga salmonellafare i andre land - tidligere var de holdbare i 45 dager :)
[font=Comic Sans MS][/font]
Leste visst litt fort - så ikke at det alt var nevnt :)


#5

eggedoziz sa for siden:

Det er sykt mye du kan lage med egg! For mitt inntrykk av lavkarbo så langt er at det meste faktisk består av egg, haha.

Jeg foreslår - ostepletter, frokostmuffinser(som en omelett bare i muffinsform), pizzabunn, omeletter, hamburgerbrød, listen er laaaang!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.