< Tilbake til oversikten

oppdatering på mandelrundstykka!

#1

Jannik16 sa for siden:

[CENTER]Med bilde:
[/CENTER]
jannikej.blogg.no/1316275253_oppdatering_p_mandelr.html[CENTER][url="http://jannikej.blogg.no/1315911356_jannikes_lavkarbo_man.html"][/url]
Mandelrundstykka mine var ein skikkelig suksess her heime! Fleire som har prøvd dei eller?[/CENTER]
[CENTER]No har eg prøvd å gjere littegrann om på oppskrifta slik at det blir enda mindre karbohydrat i den![/CENTER]
[CENTER]Den nye oppskrifta er som følger:[/CENTER]
[CENTER]3 dl Vatn.
100 g smør.
ca 400 g malte mandlar.
ca 2 dl ketolyse bakemiks.
2 ss fiberhusk.
1 ts salt.
1 ss sukrin.[/CENTER]
[CENTER]1 egg til å pensle med.[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER]Enkelt og greit berre å røre alt saman til det blir passelig tjukt og arbeide med.
Deiga blir litt klissete, men blir den for klissete tilsett meir bakemiks.
Form passeleg store bollar med hendene og legg på eit bakepapirkledd steikebrett (eg fekk 8 bollar).
Steik midt i ovnen i ca 30 min på 200 grader.

[/CENTER]


#2

Solvory sa for siden:

Er det mulig å bruke mandelmel så en slipper jobben med å male så mye mandler? Noen som har prøvd det. Får en samme resultat?


#3

kirami sa for siden:

Jeg har akkurat baka og smakt på de:) Kjempe gode selv om de jeg fikk til var veeeldig tunge. Brukte halvparten malte mandler og resten mandelmel! Nam nam:)

Jannik16: Har du regna ut karbene i disse forrestn? Uansett, takk for en fin fin oppskrift!


#4

Sweetie73 sa for siden:

Hei!
Hva inneholder sånn ketolyse bakemiks?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.