Shrinking Line sa for siden:
Vet at for de fleste så er grillsesongen over, men det hindrer en ikke i å bruke BBQ saus.
Du trenger:
- 1/4 cup sukkerfri ketchup
- 1/4 fin hakket løk, jeg brukte rød
- 1 fed hvitløk eller 1ts pulver
- 1ts chili
- 1ts paprika
- 1 ss epleeddik
- 1 ss worcestersauce
- 1 ss olivenolje
- 1 ss sitron saft
- 1/2 ts pepper
- 1/2 ts kummin
- 2 ts splenda
Jeg har cup målebeger i forskjellige str, og fant ut at 1/4 passet best.
Worcestersaucen ble vist gjemt av ketchupen.
Jeg brukte hakkeboks på løken for å få det så finhakket som mulig slik at man virkelig får ut smaken. Blandet alt sammen i en kjele og lot det koke opp på svak varme.
La det kjøle seg ned og så stå i kjøleskapet i 3-4 timer før det varmes opp igjen og så brukes. Jeg vil anbefale å bruke den først når det er 10min igjen av steketiden, ihvertfall på grillen.
I morgen kommer oppskriften på Pulled Pork hvor jeg brukte denne sausen, og det smakte nydelig, rett og slett.