< Tilbake til oversikten

Kremet gryte med asparges og scampi (bilder)

#1

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

1 pakke asparges
1 sjalottløk
1 fedd hvitløk
1/2 chili
2 dl fløte
2 dl parmesan
Scampi

Start med å steke aspargesen et par minutter i en god del smør. Ha oppi sjalottløk, hvitløk, og chili, og stek dette lett. Deretter heller du over fløten og lar den koke til den tykner. Rør inn parmesanen og rør denne ut i blandingen, hell over scampi, og rør raskt sammen. Server! :p


#2

scartz sa for siden:

Dette så utrolig godt ut, skal prøves! :)


#3

Bravo sa for siden:

Ser i alle fall helt nydelig ut på bildet!
Dette må prøves!


#4

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

Det smakte kjempegodt! Og basen (fløte, charlottløk, hvitløk) er jo et godt utganspunkt for mange andre retter. Man kunne lagt litt kål oppi der og hatt det sammen med noe kjøtt for eksempel.. Mange muligheter :p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.