< Tilbake til oversikten

Usikker,transfett igjen

#1

Skorpia sa for siden:

Jeg siterer: "Transfett er nå fjernet fra margarin,men næringsmidler som kjeks,småkaker,snacks,suppepulver og frityrstekt mat kan inneholde transfett. Transfett forekommer også naturlig i melk,meieriprodukter og i storfekjøtt,men det hevdes at disse naturlige forekomstene ikke er like skadelige som i de kunstig fremstilte næringsmidlene."

Dette har jeg plukket ut av alternativmagasinet nr.1 2005 side 27. Det står mye annet der men jeg bet meg merke i det med melkeprodukter og storfekjøtt.

Hvor vil vi ende opp hen???
[color=#0000ff][/color]
Vil gjerne ha flere synspunkter på denne saken,for nå har jeg spist smør og hivd inn på fløte med god samvittighet,i over 2 år.
[color=#0000ff][/color]
??? Får trøste meg med at formen er 10 ganger bedre nå enn den gang;)


#2

Kristian sa for siden:

Jeg må få presisere at det er veldig lite transfett i animalsk fett i forhold til hva det var i margarin. Og ja det hevdes at det ikke er like skadelig .

Dessuten har jo MHM en en lang liste over uheldige sammensetninger i margarin:p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.