Hei:)
Har tenkt og bake lavkarbo sjokoladekake, men er i tvil ang. hvilken sjokolade jeg skal bruke.
I oppskrifta står det sjokolade med minimum 70% kakao. Er det den man kjøper i vanlig daglivarebutikk (Freia kokesjokolade) som det står 70% på?...... Det er jo sukker i den.
Finnes det sjokolade , 70% kakao UTEN sukker?
Kan jeg bruke Cavalier, dark, isteden for, eller Cloetta melkesjokolade uten sukker?
Mange her som bruker 70 % sjokolade med sukker. Du kan også bruke 86% sjokolade, mindre karber i den. Jeg bruker sukkerfri sjokolade, går veldig fint det, og så blir det mindre karber:) Jeg bruker sukkerfritt sin, ca 2 karber på en hel plate.
Hei, og TAKK for superraskt svar :)))) Er på vei på butikken, hadde aldri tro jeg skulle få svar så raskt:) Hvilken sjokolade er sukkerfritt, med bare 2 karber pr. plate? Er det den man får kjøpt på Ultra/Meny? Hvor får jeg tak i 86% sjokolade?
Sukkerfritt sin kjøper jeg på meny, rema og ica maxi her :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.