koko75 sa for siden:
Noen kommentarer fra ekspertene her på denne?
www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.7792583
Så vidt jeg kan se ligger "fasiten" uansett nærmere lavkarbo enn høykarbo?
koko75 sa for siden:
Noen kommentarer fra ekspertene her på denne?
www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.7792583
Så vidt jeg kan se ligger "fasiten" uansett nærmere lavkarbo enn høykarbo?
Kula sa for siden:
Jeg er ikke noen ekspert, men dette er enkel matematikk.
Hvis man tar utgangspunkt i at 2000 kcal er et daglig normalinntak av mat, vil man få i seg ca 165 g karbohydrater hvis 33% av maten består av dette.
Det er jo rett i overkant av hva som regnes som øvre grense for et lavkarbokosthold (150 g). Med andre ord et mye bedre kosthold enn den offentlige anbefalingen på 50-60% karboydrater.
TrillTrall sa for siden:
For den som ikke er insulinresistent så er dette et fint kosthold tør jeg påstå. For såvidt jeg har fått med meg anbefaler de jo en god redusering på sukker og andre raske karbohydrater også. Men om man kutter enda litt til så gjør jo ikke det noe. :)
Sungrazer sa for siden:
Hvis du er mer nysgjerrig på et evolusjonsmessig riktig kosthold vil jeg anbefale bloggen Mark's Daily Apple www.marksdailyapple.com/
Start her: www.marksdailyapple.com/definitive-guide-primal-blueprint/
:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.