2 Brokkolibunter
1 rødløk
1 beger creme fresh
2 never solsikkefrø
Salt, pepper,søtning (sukrin el lignende) og noen sitrondråper
Bland dressingen av creme fresh, salt, pepper, sitrondråper og litt søtning. Den skal være søt og rund i smaken.
Del brokkolien i små bunter og hakk løken. Bland alt i dressingen, og tilsett ett par never solsikkefrø.
Denne er supergod. Passer godt til det meste, enten som erstatning for potetsalat til kjøtt, eller som lunch bare tilsatt skinke og ost.
Dette er en salat som brukes mye på sørlandet, fikk smake den i ett selskap for ett års tid siden....og jeg har bare byttet ut sukkeret med annen søtning. Har helt dilla på denne i perioder! :D
Den skal være rå. Du deler den bare i små buketter og ha dressingen og bacon i. Nam! Bare bruk toppen, ikke stilken. Stilken kan brukes oppi mos eller suppe
Jeg liker best å koke blomkålen i 5 min for å deretter alå over masse kaldt vann. Da blir den litt mykere i konsistensen. Men det er smak og behag.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.