Shrinking Line sa for siden:
Kylling kan for bli kjedelig, derfor er man stadig på jakt etter å finne nye måter å bruke et kylling bryst på. Etter en titt i kjøleskapet endte jeg opp med dette.
Du trenger:
- 1 lite kyllingbryst pr person
- 2 skiver bacon pr kyllingbryst
- Fetaost (jeg brukte krydret i olje)
Serveres med:
- Stekt vårløk
- Blomkålmos
- Annet etter eget ønske
Ta kyllingbrystet i en pose eller mellom plastfolie og bank flat. Legg så ønsket biter fetaost i kyllingen sammen med litt olje.
Rull sammen og surr bacon rundt. Brun det på alle sider i en stekepanne på høy varme.
Legg så i en ildfast form med litt smør eller olje i bunnen, inn i stekeovnen på 200g i ca 20min. Litt avhengig av str på kyllingbrystene.
La de hvile litt før det serveres.
Her servert med helstekt vårløk og blomkålmos, nydelig.
Fetaosten gir en nydelig smak til kyllingen, og kyllingen blir saftig og god.
Dette var virkelig nydelig og kan anbefales på det sterkeste.