HP sa for siden:
Lurer på hvor lenge en marinert entrecote skal stekes før den er gjennomstekt jeg. ca 2cm tykk. Noen som vet? :)
HP sa for siden:
Lurer på hvor lenge en marinert entrecote skal stekes før den er gjennomstekt jeg. ca 2cm tykk. Noen som vet? :)
Albertine sa for siden:
Hvorfor i all verden vil du ha den gjennomstekt?
HP sa for siden:
Hvor lenge for rosa da? :) Klokken tikker her, vurderer om jeg skal lage en nå :p
Albertine sa for siden:
www.matprat.no/BulletListArticle.aspx?artid=7788&mnu1=&mnu2=5028
HP sa for siden:
Så du mener å si 2 minutter per side? også hvile i 3-4 minutter? :snill:
Albertine sa for siden:
HP sa for siden:
Ble litt rå noen steder, men ellers helt nyyydelig - supermørt kjøtt! :sikle:
Nestegang blir det rundt 3 minutt per side. ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.