< Tilbake til oversikten

Stekt sesamkylling - (Bilde)

#1

Shrinking Line sa for siden:

Dette tipset fikk jeg fra en bok, og fikk endelig prøvd det til middag i går.

Flere bilder i bloggen

Du trenger:

  • Kylling bryst
  • Sesamfrø
  • Smør eller olje til steking
  • Ønsket tilbehør

Legg et og et kylling bryst i en pose og bank flat.
Ta den ut av posen og strø sesamfrø og litt salt på den ene siden før du legger den siden ned i pannen.
Mens den ligger i pannen strør du sesamfrø og salt på den andre siden.
Avhengig av hvor tynn kyllingen er banket, etter 3-4min på hver side er den ferdig. Server med ønskede grønnsaker.

Jeg hadde stekt paprika, og det smakte nydelig.


#2

Nyfrelst sa for siden:

Ser deilig ut! Jeg ville ha stekt kyllingen i sesamolje for å få enda mer av den nøtteaktige smaken :)


#3

Mosepjusk sa for siden:

Dette skal vi ha til middag i dag, med stekte grønnsaker.
Tusen takk for tips :smile:



#5

Mosepjusk sa for siden:

Mmmmm, ja det var nydelig! Hadde stekt sopp, blomkål, løk, paprika, squash og brokkoli ved siden av. Grønnsakswok :smile:
Takk for maten :D


#6

Sweetie73 sa for siden:

Så deilig!!! :D


#7

Shrinking Line sa for siden:

Så bra. Jeg syntes den er kjempe god, og så lett å lage.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.