< Tilbake til oversikten

Bon Aqua med eller uten kullsyre ...

#1

Cilla sa for siden:

Jeg har lang tid vært stordrikker av Bon aqua med sitron, UTEN kullsyre. Etter start på lavkarbo leser jeg alltid næringsinnholdet, og ser at dette vannet har 2,1 g karb. per 100 ml :eek:. Mens bon aqua md sitron, MED kullsyre, har 0 karber. Hva er det jeg ikke skjønner? Forsvinner karbene når man tilsetter kullsyre?

Dessverre er den med kullsyre ikke i nærheten av å være like god som den uten...


#2

Cilla sa for siden:

Jeg tror faktisk jeg har svaret selv:

Den uten kullsyre har disse ingred:
Kildevann*, fruktose, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (E 202, E 211), aromaer
*Kildevann fra Telemark-kilden

Mens den med har:
Vann, karbondioksid, salter (natriumhydrogenkarbonat, kaliumhydrogenkarbonat, kalsiumklorid).

Kan ikke skrive annet enn:mad::mad::mad::mad:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.