< Tilbake til oversikten

Potetmel...

#1

Høvdingmor sa for siden:

Hei

Jeg tenkte jeg skulle forsøke å bake den kaken min far syns er best i hele verden... nemlig Concordia kake (Flyfort kake). Hvetemel erstatter jeg med mandelmel, og det meste av sukkeret erstatter jeg med sukrin.... Det skal lages krokan, og da har jeg skjønt at sukring ikke karamelliserer skikkelig, så jeg må ha ca 10 g av 125 g som vanlig sukker??? Karamelliserer sukrin melis bedre kanskje? Hva blir blandingsforholdet da?

I tillegg inneholder oppskriften potetmel. Antar det er som bindemiddel og stivelse. Hva kan jeg bruke i stedenfor? (ca 1/2 kopp) Kan jeg bruke fiberhusk, fiberfin, johannesbrødkjernemel? Disse tre har jeg nemlig....


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.