Har brukt oppskrifter her inne som inspirasjon, bl.a. Ingrids :)
200 g meierismør mykt
4 ss sukrin
2 ss stevia
4 egg
100 g mandelmel
100 g kokosmel
2 ss fiberhusk
2 ts bakepulver
1 ts vaniljeessens
1 dl fløte/melk
Ovn på 175 grader.
Rør smør (ikke smelt!), sukrin og stevia "luftig" i en 3-5 minutter. Visp inn ett og ett egg. Bland alt det tørre og deretter det våte.
Røren er egentlig ganske "porøs". Bruk spiseskjeer til å dekke bunnen i muffinsformene (jeg bruker brett). Legg tre-fire bringebær (frosne) i midten og dekk til med enda en spiseskje røre. form deigen rundt bringebærene.
Pulverstevia brukte jeg. 4 ss sukrin og 2 ss stevia erstatter det som opprinnelig er 4 dl sukker i en ordinær muffinsoppskrift. Smakte kjempebra, så ble en fin kombinasjon ;)
Man kan jo prøve seg frem, men deigen (er jo ikke akkurat røre) er definitivt ikke for søt.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.