Det er tid for kål om dagen, og kål smaker godt, spesielt stekt.
Du trenger:
Kål
Ønsket kjøtt, jeg brukte sommerkotelett
Skjær opp kålen i strimler, samme med kjøttet. I hver sin stekepanne, stek opp på sterk varme med litt smør før det blandes sammen i en panne til slutt.
Serveres med en skje rømme.
Raskt, enkelt og kjempe godt.
Jeg bruker også mye stekt kål, ekstra godt blir det om du blander i litt løk også. For ikke å nevne det om du koker det en stund i fløte etterpå..... helt fantastisk:p
Spiser også masse kål. Det er godt, sunt og billig. Kinakål kan brukes på samme måte.
Kål er kjempegodt stekt i godt smør, til den er myk, og så ha oppi en dæsj fløte, og la den koke inn. Godt som tilbehør til kjøtt f.eks.
Superdigg! Jeg brukte spisskål - nydelig!
Takk for tips :blomster:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.