< Tilbake til oversikten

Stekt kål og kjøtt - (Bilde)

#1

Shrinking Line sa for siden:

Det er tid for kål om dagen, og kål smaker godt, spesielt stekt.

Du trenger:

  • Kål
  • Ønsket kjøtt, jeg brukte sommerkotelett

Skjær opp kålen i strimler, samme med kjøttet. I hver sin stekepanne, stek opp på sterk varme med litt smør før det blandes sammen i en panne til slutt.

Serveres med en skje rømme.
Raskt, enkelt og kjempe godt.


Flere oppskrifter i bloggen


#2

rava sa for siden:

Jeg bruker og mye stekt kål. Har ofte chilli oppi i tillegg, det er veldig godt :)


#3

wafle4 sa for siden:

Jeg bruker også mye stekt kål, ekstra godt blir det om du blander i litt løk også. For ikke å nevne det om du koker det en stund i fløte etterpå..... helt fantastisk:p


#4

skorpio sa for siden:

Hei - hvilken kål er det du bruker ? Ser veldig godt ut


#5

Photobscura sa for siden:

Genialt for en fattiglapp! Takk for tips! :)


#6

Señora sa for siden:

Enkelt penkelt og sikkert kjempegodt.


#7

LilleMill sa for siden:

Vi hadde dette til middag i dag med sellerirotfries og bearnaise. Nam :)


#8

Shrinking Line sa for siden:

Jeg brukte helt vanlig hodekål.
Tror nok jeg må prøve det med fløte en gang ja, høres knall ut.


#9

sjuggerpløm sa for siden:

Spiser også masse kål. Det er godt, sunt og billig. Kinakål kan brukes på samme måte.
Kål er kjempegodt stekt i godt smør, til den er myk, og så ha oppi en dæsj fløte, og la den koke inn. Godt som tilbehør til kjøtt f.eks.


#10

Mosepjusk sa for siden:

Superdigg! Jeg brukte spisskål - nydelig!
Takk for tips :blomster:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.