Da tror jeg at etter mye frem og tilbake (følge lavkarbo i noen dager for så å drite i det) er klar for å begynne på alvor igjen. Føler at jeg har vært nede lenge nok nå-har jo faktisk ingen grunn til å synes synd på meg selv! mandag begynner jeg ;)
lurer litt på om noen her har gått fra ketose/lavkarbo til å begynne på vanlig mat igjen-hvordan holder dere vekta..? jeg tenker å holde på med lavkarbo i 1 mnd, så gå over til mer vanlig mat med litt høyere karboinnhold. potet av og til og brød når jeg føler for det.. vanskelig å holde vekta nede..?
Anbefaler deg å lese Fedon eller south Beach, GI basert med større muligheter for en liten utskeielse. Mindre fett, mye grønnsaker, sakte karbohydrater og gode proteinkilder.
Frokost: Squash-form m/1 egg, 25g mozarella, 10g philadelphia, 1/2 pakke bacon.
Lunsj: Blandet salat m/ fetaost, kokt skinke (ikke de magreste) og oljedressing.
Middag: Lavkarbopizza (bakepr, egg, solsikke "mel", herm. tomat, tomatpure, peppperoni, gulost og mozarella) m/ blandet salat og oljedressing.
Mellom: 5 moreller, litt mozarella (mens jeg laget pizza), CC m/ sukkerfritt syltetøy, linfrø og solsikkekjerner.
= ca. 1550kcal, 120g fett, 90g protein og 25g KH
Jeg veier 80kg, 172 cm høy og skal ned til ca. 70kg. Jeg prøver å følge med litt på calori inntak pga vektstagnasjon, men vil ikke ligge noe særlig under dette.
Synes det ser ganske greit ut jeg :) Kaloriene er ganske lave, men du merker jo fort om det blir FOR lavt i form av at du ikke har noe energi osv.. det merker du selv. Bra med mye protein også :)
Hvis du vil gå litt høyere opp på karbene etter hvert er ikke det et problem i seg selv, men da er det lurt som sagt over her å få i deg "slow carbs" og ikke mye sukker og raske carbs osv, for at du skal få i deg de "riktige" næringsstoffene.
Lykke til :) Ser ut som du har en fornuftig tilnærming til det hele.
Obs. jeg la inn dette som et eksempel for trådstarter, det er ikke meg altså... Men tenkte det var greit for henne å se et eksempel, når hun spiser så lite selv. Har selv gått på dette siden april og ser ut til at jeg må begrense cal inntaket for å få fart på vekta.
må si det at jeg blir utrolig kvalm av masse fett-så jeg dynker ikke maten så den svømmer i det :P men "feter" alt opp ekstra med ost, smør, bacon, osv..
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.