< Tilbake til oversikten

Lavkarbohusets brød kan brukes til mer ...

#1

lucifine sa for siden:

I dag laget jeg minipizzaer med brødet som bunn og viola! tykk og god bunn under pizzaen! Kunne holde minipizzaen i hånden og bare kooose meg. Neste brød skal bli bare minipizzaer tror jeg.. Kjekt å ha noe ferdig i frysen ;)


#2

marjusen sa for siden:

Dem har pizzabunn også. Utroooolig god. Den skal jeg spise i morra. Om nom nom


#3

lucifine sa for siden:

Ja jeg vet men den er som en italiensk pizza og har tynn bunn sier de, Når jeg brukte brødet som bunn ble det en tykk pizzabunn =)


#4

Restart sa for siden:

Oi, så deilig! Det må prøves!

Takk for tipset!:)


#5

lucifine sa for siden:

Bare ikke lag dem for store og når de har hevet en stund kan du slå dem ned/strekke dem ut.. Var litt vanskelig å jobbe med deigen da den er nokså elastisk...


#6

Restart sa for siden:

Høres ut som det var verdt den jobben likevel..:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.