< Tilbake til oversikten

Har testet Møllerens lavkarbobrød

#1

Mortil1 sa for siden:

Oppdaget denne nye brødmiksen forrige dagen, og i går testet jeg det ut! Jeg syntes brødet ble godt! Sjekk bloggen min, der har jeg skrevet mer med bilde!


#2

Ninasju sa for siden:

Kommer ikke til bloggen din jeg. står bare at den ikke eksisterer. Tenkte jeg skulle lese om dette brødet, har nemlig kjøpt meg en pakke men ikke prøvd ennå.


#3

ketto sa for siden:

Linken til bloggen din virker ikke..



#5

Ninasju sa for siden:

Tusen takk Supah-glupa :) Der virket det jo :D
At jeg ikke tenkte på det da..


#6

Supah sa for siden:

Hehe, bare hyggelig! :smile:


#7

Mortil1 sa for siden:

Oisann, skal se å fikse linken med en gang!



#9

Cassiopeia sa for siden:

Kunne du tenke deg å dele litt mer med oss enn bare at du syntes det var godt?

Mer eller mindre tomme innlegg som linker til eksterne blogger er ikke helt stuerent i forumet, fordi de kan sees på som "leserfisking" for å øke evt annonseinntekter.
-Og det er vel også bedre å få lesere som liker det som skrives og skrives om, som kommer fordi den høres spennende ut, enn det er å få masse klikk den dagen en legger ut en link, uten at folk kommer tilbake?


#10

Mortil1 sa for siden:

Greit...? Bare så det er sagt har jeg ikke noe kommersielt på min side, kun en ren hobbyprosjektblogg. Jeg oppfordret til å gå inn på bloggen kun av den grunn at jeg ikke gadd å skrive det samme en gang til...

Men for gud skyld; skal aldri gjøre det igjen hvis dette ikke er stuerent. Er mange regler her jeg ikke klarer å henge med på, men skjønner tankegangen.


#11

Jabba sa for siden:

Du kan bare klippe å lime så slipper du å skrive alt to ganger.....


#12

Cassiopeia sa for siden:

For all del, jeg mente det ikke så hardt da, men jeg ser at jeg kunne ordlagt meg litt bedre i farta.

Klipp og lim er et fint verktøy, så det blir ikke store ekstrajobben.
Et forum er ment som et sted der mye informasjon kan samles, heller enn ei lenkesamling, on du skjønner?

For å si det i klartekst:
Fortsett for all del å skrive, men skriv gjerne litt mer, slik at vi her på forumet kan delta i samtalen. Dette er på ingen måte ment som kritikk til deg personlig, mer et hjertesukk fordi så veldig mange tråder er bygd rundt linker som tar oss ut av forumet.

Sjøl i dag kan det være vanskelig å klikke seg ut og tilbake.
Noen har trege linjer (vi har dessverre ikke bredbånd i hele landet ennå), noen har gamle maskiner, og noen leser til og med forumet på mobil.


#13

Mortil1 sa for siden:

Jeg skjønner ;-)
Neste gang skal jeg klippe og lime! Bare litt stress på en iPad...


#14

Kanutten sa for siden:

Enda værre på en androide mob. :p


#15

TrillTrall sa for siden:

Nå har jeg også prøvd brødet, fant det faktisk på Rema mens Ica ikke hadde tatt det inn, bare 4 andre typer i samme serie.

Kjøpte to poser og lagde ett større brød og det funket fint. Samme steketid som 1 brød. Ble litt fuktig inni, men det blir kanskje tørrere når det blir kaldt? Smakte ganske godt, men som et ganske typisk lavkarbobrød, men ikke eggete eller svampete. Kommer nok til å lage dette igjen. :)

Spiste 3 skiver (skalken + 2) og ble stappmett! Og jeg kan til vanlig glatt kjøre innpå 5 skiver vanlig høykarbobrød...


#16

raskall sa for siden:

Det virker som om det er en liten lavkarbo-revolusjon på gang nå.

Jeg har også testet Møllerens og syntes det var godt.

På Life (i Østfoldhallen) har de også fått opp øynene for lavkarbo og har tatt inn en del produkter. Jeg har testet dem alle og her er mine erfaringer (tar med møllerens for å ha komplett liste):

  • Adamsbrot (brødmix i brun pose. 1,9/100): Svampete konsistens. God på smak. Jeg gikk lei pga konsistensen etter det andre brødet.
  • Brød fra Funksjonell mat (2,5/100). Riktig brødkonsistens. Dyrt. Mitt favorittlavkarbobrød.
  • Møllerens (12,5/100). Veldig godt. For mange karber. Billigste alternativet.
  • Lavkarbo-pasta (11/100 ukokt). Gymsokk. Både i smak og konsistens. Anbefales ikke.
  • Pizzabunn (4,12/100). 10 gram karb i hele bunnen. FANTASTISK GOD. Gir pizza omtrent på størrelse med Grandiosa.
  • Fiberknas. Små lavkarbokjeks laget av frø, frø og frø. Veldig, veldig god og erstatter potetgull for meg.

Hvis ikke din Lifebutikk har produktene inne ber du dem ta det inn. Life-damen min er nesten fortvilt fordi varene forsvinner før de kommer inn i butikken.

Jeg har forresten blogget om denne revolusjonen: krympe.surrehuer.net/?p=3088


#17

Mortil1 sa for siden:

Jeg har også prøvd den pastaen- ikke godt! Måtte helle på MASSE carbonarasaus og bacon for å døyve den gummistrikk følelsen :-)


#18

Kanutten sa for siden:

Da har jeg et møllerens stående i steikovnen. Jeg tilsatte litt glutenmel og litt tørrgjær i deigen og brødet hevet godt i forma før jeg satte den i ovnen. Er spent på hvordan det blir... :p


#19

raskall sa for siden:

Mm... Møllerens-brødet er kjempegodt. Men det er litt "mye" karber i det i forhold til LCHF-brødet fra Funksjonell Mat. Brødet fra FM er også SINNSYKT godt. Dessverre er det også veldig dyrt i forhold til Møllerens.

Jeg "lever" på FM-brødet nå og favoritten er brødskive med meierismør, salami, slangagurk og majones. Nam.

Hmm.. lurer på om jeg må ha en "second breakfast" ;).


#20

Smakfull sa for siden:

Jeg kjøpte og lagde Møllerens Lavkarbobrød i går, smakte veldig godt :)

Eller i forhold til god gammeldags brød, var det vel ikke fantastisk, men når jeg ble lei av oopsieruller var det veldig godt, og det var veldig billig. Kun 20 kr på ICA (tilbud) :)

Dette blir jeg å bake flere ganger og tror jeg skal prøve å bruke det til pizzabunn :D


#21

Carisma sa for siden:

Jeg testet det også, trenger mer salt i det for min del.
I dag skal jeg trikse litt med det og forsøke meg på grove scones...


#22

Lulla84 sa for siden:

Funker det bra ?


#23

tarante sa for siden:

Jeg synes brødet smakte greit - ligner mye på andre typer jeg har funntet oppskrift på her inne. Problemet mitt var et dette tydeligvis var en partystopper for meg, eller det vil si, jeg gikk opp et par kilo de dagene jeg spiste dette brødet. Derfor havner det i NEI-produkter for meg, sammen med nøtter og mørk sjokolade!


#24

Mortil1 sa for siden:

Kjipt Tarante... Men verdt et forsøk!

Hvordan gikk det med de sconseneCarisma?


#25

Carisma sa for siden:

Det gikk veldig bra! Men de er nok bare ok for de som er på optimal ernæring og fedon.
Jeg blandet en pose møllerens grove scones med en halv pose av lavkarbobrødet. Neste gang skal jeg hive oppi nøtter og hakkede aprikoser i tillegg. :sikle:


#26

Peppa Gris sa for siden:

Jeg synes det er helt greit med link til blogg, men da til innlegget. Nå finner jeg det ikke :( Og ikke gidder jeg scrolle så mye heller ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.