< Tilbake til oversikten

Oliven

#1

*Tulla* sa for siden:

Har sett i matvaretabellen, men finner ikke oliven.

Er dette noe man kan spise eller bør man styre unna? Noen som vet?


#2

Summer sa for siden:

Oliven er bra å spise.:)


#3

Nille sa for siden:

10 sorte oliven:
Total: 36 Fat:3 29 84% Sat:0 4 11% Poly:0 2 7% Mono:2 22 62%Carbs:2 4 12% Fiber:1 0 0%Protein:0 1 3%Alcohol:0 0 0%

1 netto karb......

10 grønne oliven
Total: 39 Fat:4 39 94% Sat:1 5 13% Poly:0 3 8% Mono:3 29 70%Carbs:0 0 1% Fiber:0 0 0%Protein:0 2 5%Alcohol:0 0 0%

0 karber ..... :)

I følge www.fitday.com


#4

*Tulla* sa for siden:

Takk, men skjønner ikke helt hva dette betyr......... feks: Fat 4 39 94%


#5

Nille sa for siden:

ingen betydning egentlig, det betyr at i 10 oliven er der 4 gram fett, som er 39 kalorier og 4 gram fett er 94% av de kaloriene....


#6

Alfie sa for siden:

Å så deilig å bli minnet på oliven.. jeg hadde helt glemt at oliven og feta er helt YPPERLIG snacks om kvelden... Takk skal du ha, Tulla :)


#7

Gamla sa for siden:

Hei Tulla!:)
Ser at du alt har fått svar, men legger likevel ved linken til denne tabellen. Der er det flere matvaresorter og enkelt å finne frem synes jeg.;)

www.matoppskrift.no/sider/karbo.asp


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.