< Tilbake til oversikten

Meirerismør vs Vita-Soft-brelett

#1

¤Tiili¤ sa for siden:

Hei!

Eg lurte på om en kan bruke vita bordsmør på skiven istedenfor meierismør? Ser meierismør har 1 kh pr 100, og vita har 0,5, men og 0,5 sukkeralkohol (det skal en vel trekke i fra?)


#2

Sprettball sa for siden:

Plantemargariner inneholder store mengder omega 6 fettsyrer. Når forholdet mellom omega 3 og omega 6 i kroppen blir forskjøvet mot mye omega 6, så er indikasjonene at dette gir det opphav til en rekke sykdomstilstander, særlig betennelsessykdommer.

Hvis du vil ha noe smørbart på skiva så ville jeg valgt bremykt, det er smør med rapsolje i (rapsolje inneholder en god del omega3, i motsetning til andre planteoljer). Eller du kan oppbevare meierismøret i brødskuffen, så det holder seg smørbart.

Hilsen Sprettball.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.