< Tilbake til oversikten

Det synlige fettet på kjøtt..

#1

mofe sa for siden:

.. spiser dere det? Er det usunt?

Spiste fårikål i stad, og der er det jo masse synlig fett..


#2

Aline sa for siden:

jeg skjærer det vekk fordi jeg ikke liker å spise det :)


#3

Amica sa for siden:

Jeg spiser aldri synlig fett - usj og gru..:o (liker ikke konsistensen)


#4

Iset sa for siden:

Det er ikke usunt ifølge Atkins og Kwasniewski, tvert imot er det veldig sunt og man bør ikke skjære det bort. MEN jeg klarer ikke spise det, har veldig aversjoner mot synlig fett. :eek: :spy:


#5

mofe sa for siden:

Takk, Iset! :)


#6

Nille sa for siden:

Klarer ikke fårikål fettet. (Derfor spiser jeg ikke fårikål). Men fettet på andre typer kjøtt, som koteletter spiser jeg. Det er forresten ikke lurt å ta vekk fettet før man lager til maten, for fettet er med på å gjøre kjøttet saftigere.....har jeg hørt


#7

Iset sa for siden:

Jepp, jeg tar alltid av fettet ETTERPÅ, for ellers forsvinner jo den gode smaken. Grete Roede må ha det kjedelig, stakkars.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.