JustNeo sa for siden:
600 g biff i terninger
200 g frisk sjampinjong
250 g aspargestopper
2,5 dl matfløte
1 dl rømme
En dash baconost
1 ts salt
½ ts pepper
½ ts chilipasta (sambal oelek)
1 ss tomatpuré
Slik gjør du:
Skjær soppen i båter og stek den i smør på middels varme.
Når soppen har fått en gyllen farge, tilsett biffstrimlene.
Krydre med salt og pepper.
Når biffstrimlene er brune på alle sider, tilsett asparges delt i to. La det steke i 1-2 minutter.
Tilsett matfløte og ha i tomatpuré og Sambal oelek, juster mengden etter smaken du vil ha.
Sambal oelek'en er ganske sterk, så ikke ta mye om gangen.
Bland sammen og la det koke til den begynner å tykne.
Måltidet inneholder:
Kilokalorier: 1800
Karbohydrater: 26 gr.
Fett: 115 gr.
Proteiner: 165 gr.
Dette er nok til 3-4 personer og kan enkelt serveres med ris til de som ikke går på lavkarbo. Er også godt med en enkel salat til.