Jeg elsker caffe latte, men vil jo følgelig være ytterst forsiktig med melken og velge riktig melkeprodukt. Det er ikke snakk om mange kaffe pr dag, men jeg savner å drikke annet enn svart kaffe. Ville dere brukt H-melk, går det an å lage melkeskum med kokosmelk eller finnes det andre lure triks?
Hvis du ikke er redd for hormoner i soyamelk, så skummer det utrolig bra - kan lage både latte og en enda mere skummende cappucino med den. Smaken er jo en annen sak, da..
Det går an å lage skum med fløte også ;) Det blir ikke så tynt og lett som med melk, men skum blir det og det smaker kjempegodt :ja: H-melk funker veldig bra til skum, så om du tillater deg H-melk er det helt kurant. Jeg bruker den når jeg lager til andre, lettmelk funker ikke like bra og smaker som en lightversjon av noe som kunne vært godt :o
Ser du går på Fedon, og da burde det ikke være noe problem for deg å rett og slett velge den melken du syns smaker best. Det er jo bare 1-1.5 dl som trengs til en latte og jeg regner med du ikke bøtter innpå med flere om dagen. Jeg foretrekker H-melk. Den skummer best, ergo trenger man mindre av den.
Jeg synes soyamelk ,den rene, smaker supert når jeg ble vant til den. Nå synes jeg vanlig melk smaker vondt fordi det er uvant, men jeg likte det svært godt i te og kaffe tidligere. Den rene inneholder proteiner og vann og bare bittelitt fett og karbohydrater. Kanskje godt å blande soyamelk med ørlite fløte også?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.