Sorella sa for siden:
www.santamaria.no/servlet/se.daddy.sm.web.servlets.ProductServlet?a=0&p=p1c&c=1&s=4&id=489
Inneholder ikke noe annet enn krydder sånn som jeg ser...
Sorella sa for siden:
www.santamaria.no/servlet/se.daddy.sm.web.servlets.ProductServlet?a=0&p=p1c&c=1&s=4&id=489
Inneholder ikke noe annet enn krydder sånn som jeg ser...
Kitt sa for siden:
Dersom det som står der stemmer og de ikke har sneket inn noe sukker, er det vel bare bittelitt karber i løken og dermed ingen karber å snakke om totalt sett!:)
Sorella sa for siden:
Flott!!!!
Har squashen på tørking, ikveld blir det fest!!
knuttien sa for siden:
Vet det er mange som bruker dette krydderet, alltid irriterende med mange av Santa Maria sine produkter som savner karbo oversikt.
Men kom over denne siden som forteller at denne krydderblandingen
inneholder 52g karber per 100 gram... ganske mye altså - om det stemmer da..
www.myfitnesspal.com/food/calories/santa-maria-chicken-steak-spice-3559095
Sanney sa for siden:
men hvor mye krydder bruker du? er ikke mange turn jeg bruker av de krydderne i maten jeg lager... veier knapt et par gram.
Moogie sa for siden:
Jeg har denne boksen hjemme og i følge innholdesfortegnelse ser jeg ikke noe som helst som kan minne om sukker så da skal det jo bare være krydder iden. Men etter det jeg har oppdaget så bruker SM veldig mye dextrose (en type sukker) i alle sine krydderbalndinger (sånne i poser) og som oftest så ligger innholde av den på ca 50-52% prosent. Men ut av det jeg klarte å se i boksen skal det jo bare være tørka krydder i den... Kanskje den sia referer til en poseblanding? Ikke veit jeg... men det innholdesfortegnelse stemmer jo ikke med beskrivelsen fra den andre sia.
Odde sa for siden:
Stemmer nok ikke helt, denne blandingen har faktisk 52gr karber pr 100
www.santamariaworld.com/no/Produkter/krydder/#!/chicken--steak/
Odde
Kitt sa for siden:
Man bruker jo bare noen få gram av gangen! Hele boksen inneholder bare 75g, liksom!:p
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.