< Tilbake til oversikten

Vått brød. Tilsette hva?

#1

nightly sa for siden:

Jeg baka et brød i går med glutenmel, pofiber, kruskakli og litt sammalt hvete. Det ble en smule vått og da lurer jeg på hva jeg skal tilsette for å få det litt tørrere? Er det pofiber, glutenmel eller kruskaklien? :)


#2

Kitt sa for siden:

Mindre væske ville jeg heller foreslå! :)
Pofiber eller kruskakli?
Eller mer steking!
Jeg kunne ikke skjønne hvorfor alle maste sånn om at Karins beste brød var så godt og så likt vanlig brød. Mitt ble nemlig veldig vått og ekkelt. :p
Brukte litt mindre væske og stekte det en god del mer, så ble det såååå bra sååååå!:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.