Her er et hav av oppskrifter på pizzabunner, og makelig anlagt som jeg er orker jeg ikke lese gjennom alle. Det jeg lurer på er om det fins en skikkelig god oppskrift på pizzabunn. Jeg vil gjerne ha den sprø
Anyone?
:sikle:
Jeg har prøvd en haug av pizzaoppskriftene her inne, men har endt opp med at den eneste som er skikkelig pizzapizza er den jeg kjøper fra lavkarbohuset. Enklest å lage, og best på smak. Kanskje ikke billigst, men jeg har jo ikke pizza hver dag, og den blir veldig mektig og varer gjerne et par dager til meg og mannen. Namnam
Legg kvali skivet ost tett sammen i microen, fyll igjen "hullene" med ostebiter slik at bunnen blir hel. Stek på full varme ca 1 min/skive. Jeg tar heller litt mindre tid fordi da "blåser" osten seg litt mindre opp. Ta den ut, snu av avkjøl på rist el. Er den ikke helt tørr/sprø må den tørke lengre, evt en tur i microen igjen. Ha på fyll og stek med en gang til osten er smeltet. HAr du ikke micro fungerer det i stekeovnen og; 200-220 grader til de er smeltet/tørr. Denne varianten er sprø nok, men det er avgjørende at fyllet ikke er for "vått" og at det ikke blir liggende for lenge på ostebunnen.
Ja, hadde lyst å prøve den, men synes den jeg laga i går var så enkel og god. Blir nok en standard her på lørdagskvelden :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.