< Tilbake til oversikten

Arne Brimis: Entrecote med blåmuggost

#1

Fitnessa sa for siden:

Arne Brimi: På Vianvang serverar eg alltid god ost som ein viktig del av eit måltid. Blant mine favorittar er Gangstad sin Edel Blå.

Entrecote gratinert med Edel Blå

  • 4 stk. entrecote
  • Litt olje, salt og pepar
  • 4 rause skiver Edel Blå, à ca. 50 g

Brun entrecoten i varm panne med olje. Krydre med salt og nymalt svart pepar. Vidaresteik entrecotane i ovn på 225 grader i 6-10 min.

Ta kjøtet ut og la det kvile like lengje som det var steikt i ovn. Legg osteskivene på entrecotane og sett i ovn på grill til osten er gyllen. Server med smørstekt god sopp, steikt brokkoli eller andre gode grønnsaker.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.