Makronella sa for siden:
Biff-rull
Flere bilder i bloggen
På tur i danmark i sommer kjøpte jeg noen store flate minuttsteaks (okse) som de var kalt. Hadde med meg to pakker av disse. Første ble stekt “fort og galt” som de var, og de var i grunnen litt kjedelig. Så til neste runde måtte noe lurt tenkes ut. Det jeg endte opp med var følgende
Tørk av kjøttstykket og smør på kremost, jeg brukte naturell.
Deretter la jeg hjertebladsalat oppå osten og avsluttet med skiver med gorgonzola ost
Rull sammen kjøtter og surr det opp med fin tynn hyssing.
Stek deretter på kjøttrullene på grill eller i panne , snu ofte . Jeg brukte grillen hele tiden, men så da vi spiste at de tykkeste rullene kunne hatt godt av noen minutter i ovnen for siste finish. Tror jeg da ville brukt 150 grader og 10-20 min , litt usikker her siden jeg ikke har gjort slik som dette før
Godt var det uansett. Kjøttstykkene var veldig tynne, ikke mer enn halv cm i tykkelse og smakene passet godt sammen. Til dette freste jeg bare sammenløk paprika og litt sopp.