< Tilbake til oversikten

Sjokolade fra "SUKKERFRITT"

#1

hippocampus sa for siden:

Har noen prøvd denne?
den er jo genial denne kan man spise på indusjonsfasen tom. det er jo nesten ikke karbs i den pga sukkeralkoholene som kan trekkes fra!!
den er kjempe fin å lage div kaker ol av :D
noen får kansje mye flatulens av den pga maltitol men ikke alle.
ville bar informere om den for den er genial når suget for søtt blir stort.


#2

Kitt sa for siden:

Er nok svært mange som har prøvd den. :)

Og ganske mange som ikke bare får luft i magen, men også ekstreme magesmerter og hyppige turer til det lille rommet med hjerte på døren!:eek:

Flott når man MÅ ha noe, men det beste er å holde ut til søtsuget blir borte, sier de som skal ha greie på det! :p


#3

Jabba sa for siden:

Jeg spiser denne....daglig. Ikke mye, men en liten bit etter middag og noen småbiter om kvelden. Spiser jeg mer enn det begynner rumlinga i magen - akkurat som om det bobler og koker.....ikke særlig festlig når en prøver å sove.
Men jeg synes den er god!


#4

Photobscura sa for siden:

Min ydmyke mening er at dette er den vondeste sukkerfrie sjokoladen på markedet ... :o Smaker papplate, synes jeg da. Om jeg først skal ha sukkerfri sjokolade, kjøper jeg Cavaliér. Fåes kjøpt på helsekost, innvandrerbutikker, og noen få velassorterte dagligvarer. Ellers er ikke DeBron så verst, Cloetta (fåes kjøpt på Rema 1000) er helt ok. Cavaliér derimot, er nyyyyydelig!


#5

Engledans sa for siden:

jeg elsker den med mandler, men den er så vanskelig å få tak i. av cloetta og sukkerfritt, er sukkerfritt definitivt best. i små doser;)


#6

hippocampus sa for siden:

Har ikke funnet så mange sjokolader som man kan spise som er gode for å være helt ærlig syns jeg faktisk at sukkerfitt sin mørke sjokolade er bedre enn 70/80% sjokoladene man får kjøpt:) og den kan man spise så mye man vil av om det sklulle være så (man orker ikke så mye heller:p)

Jeg spiser ikke sjokolade hver dag (har ikke behov for det)men har det som lørdags/helge kos:)

Men smaken er som baken delt:D


#7

Rin sa for siden:

Jeg blir grisedårlig av sukkerfritt-sjokoladene. Synes ikke de er gode på smak heller. :o Tåler litt bedre cavalier/cloetta. Litt.

Men som et apropos - ikke nødvendigvis en irettesettelse - Atkins induksjon har strenge regler og lister for lovlig mat, nettopp fordi det skal være et poeng å spise ren og ekte mat, og rense og avgifte kroppen så godt man kan. I alle fall 14 dager bør man ha uten noe "ekstra", såvidt jeg har forstått boka, og kan resonnere meg frem til selv. :cool: Greit å ikke henge seg opp i bare at noe er "lovlig" i antall karbohydrater - kan være ok å tenke litt over om man synes det man spiser virker til sin hensikt, eller ikke. Om man klarer 14 dager helt uten sånn tøysemat, så vil man ofte oppleve at man ikke lenger har noe "sug for søtt" å kjempe mot. :)


#8

Yrla sa for siden:

All maltitolen er trukket fra men sannheten er at halvparten opptaes. Og det er karbohydrater i maltitol.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.