< Tilbake til oversikten

Eggmuffin

#1

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

Skikkelig feit frokost som holder deg mett herfra til himmelen!
Bland egg med en spiseskje vann pr. egg. Idag brukte jeg 5 egg og fikk 8 muffins. Fyll muffinsformer cirka 3/4 full. Om du bruker papirformer så burde du nok bruke doble. Noen liker å legge salami i bunn, det er godt :)

Anyroad, når du har fylt muffinsformen 3/4 fyll, så putter du oppi alt du vil ha, ting som du for eksempel vanligvis liker i en omelett. Fyll dette i formene, og stek i ovnen på 175 grader i cirka 20 - 30 minutter. Disse kan oppbevares i kjøleskapet i cirka 1 uke, og kan også fryses ned og tines i mikro, og vips så har du frokost eller en rask lunsj!

Jeg har forøvrig et innlegg med forslag til mange enkle frokoster og lunsjer her.


#2

Gekke83 sa for siden:

Fine greier! Liker at de kan fryses.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.