Jeg sitter å leser i Matrevolusjonen og jeg kom over noe om sukkeralkoholer jeg ikke var klar over. (Hentet fra Eenfeldt 2011;67)
Det siste har jeg hørt flere nevne, men det første var jeg ikke klar over. Noen som vet hva slags virkninger det vil si i praksis? Vil 50g sukkeralkoholer påvirke blodsukkeret like mye som 25g sukker, eller er jeg helt på bærtur?
Tror ihvertfall jeg skal begrense sukkeralkoholer til et minimum heretter!
Takker jeg også. Har likt sjokolade med maltitol en stund, men nå er det slutt...reagerer altfor mye på det, selv kun èn bit gjør at jeg fiser illeluktende i flere timer. Mulig det blir verre etter en stund? Jeg reagerte i alle fall ikke så mye i starten. Da spiser jeg heller noen biter 70% sjokolade...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.