< Tilbake til oversikten

Om sukkeralkoholer

#1

Tidl. medlem sa for siden:

Jeg sitter å leser i Matrevolusjonen og jeg kom over noe om sukkeralkoholer jeg ikke var klar over. (Hentet fra Eenfeldt 2011;67)

Det siste har jeg hørt flere nevne, men det første var jeg ikke klar over. Noen som vet hva slags virkninger det vil si i praksis? Vil 50g sukkeralkoholer påvirke blodsukkeret like mye som 25g sukker, eller er jeg helt på bærtur?

Tror ihvertfall jeg skal begrense sukkeralkoholer til et minimum heretter!


#2

Kitt sa for siden:

Husker ikke akkurat hvordan dette henger sammen(bryr meg ikke så mye om det:p), men her har du en tråd som tar for seg nettopp dette!:)


#3

Tidl. medlem sa for siden:

Tusen takk for link og raskt svar! Skal lese igjennom dette =)


#4

Imp sa for siden:

Takker jeg også. Har likt sjokolade med maltitol en stund, men nå er det slutt...reagerer altfor mye på det, selv kun èn bit gjør at jeg fiser illeluktende i flere timer. Mulig det blir verre etter en stund? Jeg reagerte i alle fall ikke så mye i starten. Da spiser jeg heller noen biter 70% sjokolade...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.