< Tilbake til oversikten

Hva med oss som ikke tåler melk, egg og gluten?

#1

Mirabell sa for siden:

Er det da likevel mulig å følge en lavkarbo-diett?


#2

Megvel sa for siden:

Det blir kjøtt, fisk og grønnsaker det! Utrolig mye bra mat innenfor det spekteret! Jeg spiser ikke melkeprodukter og det går greit. Lager veldig lite "erstatningsmat" og spiser bare mat som er god!


#3

smgj sa for siden:

Jeg tåler heldigvis egg... og kan skrive under på at det går helt fint uten gluten og melk. (Melk/melkprodukter kan ofte erstattes med kokosmelk/-krem. Man kan til og med lage egen youghurt på det. )

Fettet du spiser kan komme fra bacon, laks, kaldpresset olivenolje, ørret, and og kylling (med skinn) makrell, lammekjøtt, nøtter, frø, avokado, kokos og kokosfett osv. Begynn med å velge kjøtt med fett i stedet for magert...

Om det er laktose du ikke tåler så finnes det en del laktosefri produkter - og de aller fleste tåler smør eller ghee.


#4

kamp sa for siden:

Jeg har spist uten melk, egg, gluten, soya og mais i 3 år så det går :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.