I dag skulle jeg slå meg løs med å lage noen deilige vafler. Og deilig var de! Men etter en kort stund fikk jeg vondt i magen og massse luft! Spiste to plater, ikke såå mye det vel? Noen fler som reagerer på JHBK? Eller kan det ha vært sukrinen? Mener at jeg ikke reagerer på den vanligvis .:)
Jeg reagerer på nesten alt søtstoff :( Blir oppblåst av én stakkarslig sukett i fløtekaffen! Reagerer også på sukrin. Tåler sucralose litt bedre, men den gir såvidt jeg har skjønt litt blodsukkerstigning, så den prøver jeg å ikke bruke så mye av (har en flaske sukkerfri vaniljesirup søtet med sucralose).
Men når dét er sagt, så synes jeg av og til det er verdt det. Ikveld har jeg bakt lavkarbo vaniljemuffins og spist tre stykker. Litt mageknip nå, ja :o
Kan det ikke være at det bare er uvant mat da, derfor luft? Jeg spiser det vante hele tiden og plutselig når jeg skal lage meg noe utenom det vanlige (som jeg ikke gjør så ofte) så får jeg alltid luft i magen.:)
Dette var nytt for meg, men hvordan kan jeg vite det, for når jeg har spist masse karber gjennom hele livet så har jeg jo hatt konstant magetrøbbel, ny mat eller ikke :D Så du skal se det er noe i det!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.