< Tilbake til oversikten

Sopps pasta - fra 29g til 65g?

#1

Rs2-GTi sa for siden:

Sopps fullkornspasta har jo lenge vært fordelsaktig i forhold til karbohyrdater, spesiellt spaghettien hvor den hadde halvparten av konkurrentene.

Men "over natten" endret dette seg uten at forpakningen eller noe annet har endret seg. Hva har skjedd her?

Hilsen skuffet forbruker


#2

nellie sa for siden:

Det tallet har jeg alltid tatt med en klype salt. Det var ingen grunn til at den skulle ha så ille lite i forhold til andre. Finnes ikke noen særlig fornuftig forklaring på hva de gjorde galt når de kom frem til det første tallet.. Kan jo ikke være at de trakk fra allerede fratrukket fiber, for så mye fiber er det vel ikke i pasta:p Send en mail og spør?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.