Idag spiste jeg topp 10 lavkarbomiddag noen sinne:
Spaghetti:
Her brukte jeg lavkarbohuset sin med 4,5 kh pr porsjon, men er du VELDIG streng kan du jo bruke squash.
Carbonara:
1,5 dl fløte kokes opp
2-3 SS med kavli baconost tilsettes
1-2 SS norvegia revet ost eller permasan er sikkert bedre, men hadde ikke.
2 eggeplommer
en neve eller to med ferdig terningbacon
salt og pepper
Litt løkpulver og litt hvitløkspulver (kan sikkert bruke hakket løk og pressa hvitløk, men hadde ikke)
tilsett frisk persille (funker fint med tørket og)
Jeg bruker et Julianne-jern. Strimler squashen på langs. Dette jernet er en kjempegod invistering og er flittig brukt her i huset :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.