< Tilbake til oversikten

Spaghetti carbonara med kylling - UTROLIG god!

#1

marjusen sa for siden:

Hei.

Idag spiste jeg topp 10 lavkarbomiddag noen sinne:

Spaghetti:
Her brukte jeg lavkarbohuset sin med 4,5 kh pr porsjon, men er du VELDIG streng kan du jo bruke squash.

Carbonara:
1,5 dl fløte kokes opp
2-3 SS med kavli baconost tilsettes
1-2 SS norvegia revet ost eller permasan er sikkert bedre, men hadde ikke.
2 eggeplommer
en neve eller to med ferdig terningbacon
salt og pepper
Litt løkpulver og litt hvitløkspulver (kan sikkert bruke hakket løk og pressa hvitløk, men hadde ikke)
tilsett frisk persille (funker fint med tørket og)

Ferdig grilla kylling fra ICA.

Serveres rykene varm:D Nam nam nam

Marius


#2

trolololol sa for siden:

Hvor ble spaghettien av?


#3

marjusen sa for siden:

hvor den ble av? den spiste jeg opp :P hehe

hva tenkte du på?


#4

Janeymaleney sa for siden:

Den står jo nesten helt øverst... :)


#5

lille_trille sa for siden:

Denne skal jeg lage i dag. Bruker squash som pasta og synes det er et supert alternativ :)


#6

lindacg sa for siden:

:o Og hvordan lager man "pasta" av squash? Skjærer, river?


#7

lille_trille sa for siden:

Jeg bruker et Julianne-jern. Strimler squashen på langs. Dette jernet er en kjempegod invistering og er flittig brukt her i huset :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.