< Tilbake til oversikten

Gratinert kylling i fløtesaus

#1

mizzim sa for siden:

Nå er det 4 uker siden jeg startet å igår lagde jeg min første hjemmemekka middag. helt egen oppskrift å det ble knall godt.

4 porsjoner fløte kylling:

jeg brukte 3 kylling fileer, for liker godt med kjøtt,

150 gr amerikansk blanding, kokes opp

lag sause jevning av 3 dl fløte, en ts solja mel og en dæsj smør, kokes opp

stek kyllingen å krydre med ønsket krydder, jeg krydret med salt, pepper, chilli og persille

ta i 100 gr (1/3 dels boks) med creme fraice og 1 ts cocosa

bland sammen kylling og grønnsaker i en ilfast form

hell sausen over

tilslutt et godt tykt lag med ost, revet selv, for da er det null karbs, de ferdige revet ostene inneholder carbs

inn i ovnen på 200 grader til osten er gyllen. alt er jo varmt fra før så ca 10 - 15 minutter

woila, namme namm mat

karbo innhold:
150 gr amerikansk blanding 12,75gr
3 dl matfløte 11,7 gr
3 kylling fileeter 0 gr
100 gr creme fraise 2,9 gr
ost, 0 gr

totalt 27,35 gram i hele formen.
delt på 4 porsjoner blir det 6,83 gr pr porsjon


#2

torimor sa for siden:

mmmm den såg veldig god ut! Tror jeg skal prøve den i morgen jeg ja! Tusen takk for oppskrift!


#3

Eirorinon sa for siden:

Skal prøve denne nå :)


#4

fr0ken sa for siden:

Nå står dette i ovnen ;) Takk for oppskrift!!


#5

Eirorinon sa for siden:

Dette var godt!! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.