Simpfan sa for siden:
Savner å dyppe mine lavkarbo nuggets i en dip, og husker fra før at sweet & sour var en favoritt. brukte dipen fra Makkarn før, men den går ikke nå. Noen som har en bra oppskrift på dette?
Simpfan sa for siden:
Savner å dyppe mine lavkarbo nuggets i en dip, og husker fra før at sweet & sour var en favoritt. brukte dipen fra Makkarn før, men den går ikke nå. Noen som har en bra oppskrift på dette?
Gerd sa for siden:
Simpfan sa for siden:
Takk, men er umulig å få tak i sånn. Bor sånn til at jeg må reise over 2 timer for å kansje få tak i. Så er mer ute etter å lage en dressing selv om det er noen som kan.
marjusen sa for siden:
Er vel litt forskjell på sweet chilli og sursøt saus og?
marjusen sa for siden:
Fant denne, mulig den kan gjøres lavkarbo
Sursøt saus:
3 ss soyasaus
1 dl ananasjuice
1 dl utblandet hønsebuljong
ca 2 ss tomatpuré
1 ss vineddik (viktig at ikke sløyfes)
1 ss sukker
ca 1,5 ts maisenna mel
Kanutten sa for siden:
Jeg synes bare sweet and sour er litt emmen i smaken, den MÅ være litt spicy.. :ja:
marjusen sa for siden:
Enig der ja. Ikkeno glad i sursøt, men sweet chilli, nam nam nam. Spess på scampi
Simpfan sa for siden:
Ja, denne er nok ikke lett å gjøre om.
Soyasaus er greit, men anasjuice er jo i seg selv mye frukt sukker i.
Tomatpure er det også mye sukker i, men kan brukes siden det er snakk om 2 ss.
Vineddik? det vet ikke hva er, men eddik er jo veldig søtt uansett.
sukker kan gjøres om til søtning, så det går bra.
men maisena mel, hm, det er vel fyfy i lavkarbo? Hva med å bruke jbkm eller fiberhusk?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.