< Tilbake til oversikten

Gryte fra Indonesia

#1

Lava sa for siden:

500g svinekjøtt
1 løk
1/2 rød paprika
1 ss smør
1 pose sjysaus (3g kh pr 100)
1 boks ananas i biter (usøtet, 230g)
1 ss soyasaus

Skjær kjøttet i biter, løk i ringer og paprika i strimler, og brun alt sammen.
La det surre ved svak varme mens sausen lages. Laf sjysaus etter anvisning på posen. Tilsett kjøtt, løk og paprika og ananas uten lake.
La dette småkoke noen minutter. Smak til med soyasaus og litt av ananaslaken.
Kan serveres med pasta og/eller en salat.

Oppskriften er ikke laget av meg, men ærlig og rederlig lånt fra ei bok. Men den var så god at jeg ville dele med dere. :)


#2

*LoveBugMama* sa for siden:

Mmm, det så (og hørtes) veldig godt ut. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.