Dangerous Nan McGrew sa for siden:
2 plater gelatin
3 dl fløte
1,5 - 2 ss sukrin
1 vaniljestang, eller 1 ts vaniljepulver
1 stor ss tyrkisk youghurt
50 g mørk sjokolade
Legg gelantinplatene i kaldt vann. Skjær vaniljestangen på langs og skrap forsiktig ut vaniljefrøene. Kok opp fløten, tilsett deretter sukrin, youghurt, og vaniljefrø og stang (eller vaniljepulver om du bruker det). Til slutt har du i sjokoladen, la den smelte under omrøring. klem ut vannet av gelantinplatene og ha disse i blandingen. Rør ut gelantinplatene, og ta ut vaniljestangen.
Tips: La blandingen kjøle seg ned litt i kasserollen. Deretter blander du den godt sammen før du har den i serveringsglass og putter den i kjøleskapet. Da hindrer du at vaniljefrøene synker til bunns!
Lag med for eksempel denne bringebærsausen:
100 g frosne bringebær - jeg brukte ferske
1/2 dl vann
1,5 - 2 ss sukrin
Litt vaniljeessens
Litt limejuice - dette hadde jeg ikke, men smakte godt uten også
Kok opp vannet til bringebærsausen sammen med sukrin, og kok til sukrinen er helt oppløst. Ha bringebær, vaniljeessens, og limesaften i en blender, og rør mens du heller i sukrinlaken. Fortsett å blande til sausen er helt jevn. Når panna cottaen er stivnet, så heller du bringebærsausen over.
Andre pannacottaoppskrifter og annet snacks finner du på bloggen min: [url]www.knapperglansbilder.blogspot.com[/url]