Fløtepusen sa for siden:
Jeg fikk så utrolig lyst på sjokoladekake/brownies her i kveldingen, men alle oppskriftene jeg fant inneholdt en eller annen essensiell ingrediens jeg ikke hadde. Så man tager hva man haver og prøver seg fram....og resultatet ble en saftig, stor og fluffy sjokoladekake gitt :D Dette havde jeg;
5 egg
Sukrinmelis (ca 8 ts)
Bakepulver (2 ts)
FiberHusk (4 ts)
JBK (1 ts)
Mandelmel (kan nok med fordel byttes ut med kokosmel for bedre smak) (3 ss)
Cottage Cheese (halv boks)
Creme Fraiche (tre drøye ss)
Fløte (en liiiiten skvett for løsere konsistens)
Meierismør (tre drøye ss)
Vaniljedråper (tre-fire dråper)
Kakaopulver (3 ss)
Jeg begynte med å vispe Sukrinmelis og egg til eggedosis. Blandet så i det tørre og det våte vekselvis og brukte en liten skvett fløte til å justere deigen til den ble "smørbar". Smakte litt til underveis, så det kan hende det ble litt mer Sukrin enn jeg har ført opp her. Så smurte jeg en form på 24 cm, og stekte kaken på 170 grader i ca 20 min. Da var den litt fuktig i midten fremdeles, akkurat sånn som jeg fantaserte om ;)
Stavmikset bringebær og litt Sukrin og helte dette over kakestykket....NAM!:meditere: