< Tilbake til oversikten

Brie - hva bruker dere den til?

#1

mofe sa for siden:

Tidligere i vinter var jeg på et festlig lag, og de serverte loffskiver med brie på.. og det var heeeelt nydelig, men skrekkelig høykarbo.

Nå har jeg kjøpt brie, og sitter og spiser strimler av det.. men det er som om noe mangler.

Tips til hva man kan spise til?


#2

Alfie sa for siden:

Cherrytomater, reddik, agurk, stangselleri - alt du liker av grønt går til brie. Mmmmmm... :sikle:


#3

Muskat sa for siden:

Spiser du frukt? I så fall: Pærer, mofe, Brie må ha selskap av pærer!!!

Muskat


#4

Iset sa for siden:

Brie er jo DØDSGODT på rug sprø eller fiberrik da. :D


#5

matgal sa for siden:

Druer!! Selvom jeg ikke akkurat kan spise det på en stund selv da...
Også rødvin ;) ;) :p :p :D


#6

Daizy sa for siden:

Er det brie du kan smelte? eller er det camenbert?? Jeg blander alltid de to...


#7

luringen sa for siden:

godt til kjøtt også dette...oppå biffen feks! Men med pære og portvin ....mmmmh! Men portvin er søtt da... Valnøtter er også godt!


#8

mofe sa for siden:

Nå har jeg prøvd brie på fiberrik.. og det var ikke godt, nei :nei:


#9

nomma sa for siden:

henter opp denne jeg.. for jeg har endelig fått smaken på Brie.. og vet ikke helt hva godt jeg kan lage av den.. kjempe godt med saltekjeks og druer.. men ikke helt lavkarbo da.. :)

Noen flere forslag..???


#10

Georgine sa for siden:

Brie skal bygges på fiberrik :D

1 fiberrik, ha på noen skiver agurk og litt salat. Legg på brie i lag og ha på alfalfaspirer i toppen.

Husk å ikke lage tårnet høyere enn det du greier å åpne munnen :lol:


#11

jeef-micro sa for siden:

hehe

eller på rugsprø, med litt pære for de som spiser det, eller ripsbær :sikle:


#12

Nicpins sa for siden:

Tar'n bar, jeg. Med litt rød paprika til, så får jeg i meg
nok karbosser pr. dag også...har litt probl. med det, sjø :o
Smaker ihvertfall nyyydelig. OG med solbærte attåt.
[color=#006400][/color]
ELLER med svarte oliven til.
Ikke både paprika og oliven, det smaker :realmad: (bæsj)
[color=#006400][/color]


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.